MazBux:

Free tagoknak 0,10 Euro/lap. Napi 3.50 €
Prémium tagsággal 0,18 Euro/lap. Napi 6.30 € 1 heti keresetből visszaforgatható a prémium tagság díja, ami 9.99 €
7 nap után kérhető a kifizetés, de ehhez mind a hét napon tevékenykedni kell és meg kell lennie a 10 referált tagodnak. Jutalékot ad az oldal a referáltjaid kattintásai után is.

A hirdetési oldalak nagy része késve (10-20mp) töltődnek be.
Amikor megjelenik a "hirdetés" egy folyamatjelzővel visszaszámol, majd megjelenik az ún. ellenőrző szám, amit be kell írnod és "Enter". Ezután egy kis zöld felirat jelenik meg, aminek a jobb oldalán rá kell kattintani a "Close" feliratra. Visszavisz az előző oldalra és katt a következő "hirdetésre" - egészen a lap/oldal aljáig - sorban.

A következő netes számlákra lehet kikérni: Payza, EgoPay, OKPay, STP és Paypal.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján javaslom, hogy a PayPal-t részesítsd előnyben, megbízható és biztonságos.
Nem lehet a hirdetés nézése közben semmit betölteni (pl. jegyzettömb - másik lap megnyitása), mert addig nem számolja a megtekintést.


Regisztráció:www.mazbux.com/?ref=moni80

 
 
 

 Regisztráció után azonnal kapsz 5euró!

Nagyon jól fizett érdemes kripróbálni ingyenes!

Ingyen registráció itt:www.neatbux.com/?ref=moni80A PTC Wallet a legjobban fizető PTC oldal. 1 nap alatt,1 dolcsit lehet vele keresni.Ha regisztrálnak alád akkor többet is.

Illetve azért is fizet hogy regisztrálsz az általa ajánlott oldalakra.

Itt tudsz regisztrálni:

ptcwallet.com/index.php?ref=moni80

 
 
Befektetés nélküli otthoni munka:
5-8 órán belül fizet PayPal-ra, min. kikérhető 1 Euró.
Napi 7 kattintás, 5 másodperces egy, ezért kapsz 0,363 Eurót. És!! 3 nap múlva tudsz venni 5 bérelt reffet , de nem kötelező (1db 0,20 eurócent), ami már több pénz, vagy kintről PayPal-ról lehet venni (berakhatsz 1 Eurót, vagy vagy többet, abból tudsz venni, ha nem akarsz várni), érdemes feltornázni 40-50 ref.-re az kb. napi 1,5 Euró a te kattintásoddal ,de te döntesz mennyi ref.-et szeretnél, lehet 20 is, lehet 100 is, 500 is, de minél több, annál több a napi pénzed. Nem kötelező.Minden nap kikérhetsz, napi 1 Eurótól.
Ha regizel, kapsz egy verifikációs e-mailt, arra kattints és beléphetsz az irodádba.

Regisztráció:www.magneticbux.com/?ref=moni80
 


 

A MarketAgent egy német tulajdonban álló, 2001 óta működő piac- és közvélemény kutató cég (az oldal teljes terjedelemben magyar nyelven is elérhető, a jobb felső sarokban lehet nyelvet választani). Valós cégek állnak mögötte, valós cégek kérdőívére kell válaszolni. A kérdőívek felajánlása alapvetően véletlenszerűen történik a felmérésben résztvevők számára. Tehát a rendszer véletlenszerűen választja ki a megfelelő számú résztvevőt az adatbázisból. A résztvevőknek gyakran meg kell felelniük bizonyos követelményeknek is (pl. csak férfit keresünk egy adott kérdőívhez, vagy éppen csak hölgyet..). Ez azt jelenti, hogy a kérdőívek alkalomszerűen érkeznek, néha nagyobb időközönként, máskor pedig gyors egymásutánban. Minden egyes kitöltött kérdőív után pontokat ír jóvá a rendszer a személyes belső egyenlegen, amely természetesen bármikor készpénzre váltható. Kifizetéseket a kettő legismertebb számlára lehet kérni Euróban (Paypal és Skrill) valamint lehetőség van az összegyűjtött pénzt felajánlani karitatív szervezeteknek, többek között Caritas vagy Aids segély szervezet számára. Bevételi lehetőségek: - Regisztrációkor: 150 pont (1,5 Euró) - Részvétel az online felmérésekben: 20-250 pont (0,2-2,5 Euró) kérdőívenként - Személyes adatok frissítése (évente egyszer): 50 pont (0,5 Euró) - További pontszerzésre is van lehetőség! Amennyiben megosztod a lehetőséget másokkal, minden regisztrált személy után 100 pontot, azaz 1 Eurót írnak jóvá! Regisztráció: www.marketagent.com/f.asp?RefUID=265327

 További fontos információk: A regisztráció során fontos, hogy valós adatok legyenek megadva és minden rész ki legyen töltve az adatlapon is. Ugyanis ezek alapján választja ki a rendszer, hogy ki melyik kérdőívnek felel meg, melyik kérdőíveken ki vehet részt. Így minél részletesebb az adatlap kitöltöttsége annál nagyobb valószínűséggel lesz lehetőséged a kérdőíveken részt venni. A sikeres regisztrációt követően a rendszer küld egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősíteni 72 órán belül! Ez a szokásos módon a levélben található linkre kattintással tehető meg. (Tipp: Érdemes megnézni a Spam mappát is!) Regisztráció után be kell lépni a felhasználói fiókba és megnézni, hogy van-e másik kérdőív az “Aktuális kutatások” menüben. Személyes fiókunkba belépni ezen a linken lehet >>> https://www.marketagent.com/ Érdemes rendszeresen nézegetni fiókunkat annak ellenére, hogy E-mailben is kiküldi a cég az új megbízásokat.

 

Kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt.

A lehetőség továbbajánlásával pedig sok pénzt kereshetsz.

Olyan profi, üzleti eszközöket kapsz, amivel felépítheted a saját online vállalkozásodat.

Egy lépcsőről-lépcsőre stratégiával úgy építhetsz üzletet, hogy kis befektetéssel, kis kockázattal tudod elkezdeni és szépen lépésenként haladva nagyobbra növelni.

Többen kérdezték, hogy miért nem ingyenes a lehetőség amikor külföldön több ilyen van ingyenesen.

A válasz egyszerű: mert így sokkal többet tudsz vele keresni. Az induláshoz nincs szükség nagy összegre (1200 Ft+ÁFA) és akár napokon belül nyereséges lehet az üzleted.

A külföldi ingyenes lehetőségek viszont (tudomásom szerint) csak ritkán küldenek kérdőívet és nagyon lassan lehet vele értékelhető összeget keresni.

Amiket én hallottam azok mosolyfakasztóan kis összegek voltak. 5-6 Euró egy év alatt.

Ha te nem aprópénzért akarsz dolgozni, hanem olyan üzleti lehetőséget szeretnél, ami valóban pénzt is hoz, akkor érdemes rászánni azt a minimális összeget.

www.spm.hu/?ref=2961

 

LIBERTAGIA

Ha Ön is szeretne valós munkáért, mindenféle befektetés nélkül, interneten, kényelmesen jövedelmet termelni akkor jelentkezzen most!

- Munka mellett vagy fő jövedelem forrásként is tekinthet rá

- 18 éves életkor szükséges, de e fölött akár diákként is részt vehet a programban

- Legális

- Akár az otthonából is dolgozhat

- Internetkapcsolat szükséges

- Teljesen ingyenes a részvétel, a munkáért jár a kifizetés

- Heti 5 nap, naponta minimum 20 perc kötelező feladat

- Azonnali kezdés és folyamatos tagfelvétel!

-Ha regisztrálsz küldöm a további információkat.

libertagia.com/moni80

 

 

  A PaidViewPoint egy angol nyelvű honlap, angol kérdőívekkel, de AZ Egyik legjobb ILYEN Szolgáltatás Amely szinte-nek Naponta küldi a kérdőíveket. A kiküldött kérdőívekért Minden esetben jóváírás történik.

Rövid 2-3 perces kérdőívek érkeznek, azok viszont rendszeresen. PayPal-ra Lehet kiutalni a megkeresett jövedelmeket. A regisztráció Ingyenes ES AZ ELSŐ kitöltött kérdőívért kb.0,88 ÉS 1 dollár közötti összeget Jova van írnak, Majd utána sűrűn érkeznek a További kérdőívek. Egyéb pénzkereseti LEHETŐSÉG AZ ismerőseid meghívása egy PaidViewPointra, Amely További 1 dollár bevételt jelent személyenként, amennyiben elérik a kifizetési limitet, Vágy 20% -ot folyamatosan abból, Amit Keresnek ha-on, VIP taggá Válik.

A kezelőfelülete van végtelenül profi ÉS átlátható, Meg AZ angolul Nem annyira Jól beszélőknek is. Aki tud angolul ellenszavazat AZ használja a Google fordítóját, Persze Így a kérdőívek kitöltési ideje van megnyúlik.

Regisztráció a PaidViewPoint oldalára >> paidviewpoint.com/?r=c86ysr

 

 

Olvass tovább: https://otthoni-munkak.webnode.hu/meg-tobb-munka/
Készíts saját weboldalt ingyen: https://www.webnode.hu